Kiosk

Eind maart 2023 kregen we van directeur Ils van VZW Kiosk te horen, dat ze ons kantoortje zelf willen gebruiken. Deze welzijnsorganisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren van 0 tot 25 jaar en hun gezinnen die kampen met diverse en vaak complexe opvoedingsproblemen, groeit in hun werking waardoor ze onze ruimte nodig hebben voor nieuwe medewerkers. Begrijpelijk uiteraard, maar het was even krabben in het haar. 

We gingen opnieuw horen bij Bruno Aerts, onze reddende Caritas-engel, of hij voor ons opnieuw een plek kon vinden binnen het Caritasnetwerk waar we als erkend project – net zoals voorheen – kosteloos een kleine ruimte mogen inpalmen. Een poosje later kregen we een aangenaam telefoontje van Frank, directeur bij De Loodsen vzw, met het fijne nieuws dat ze voor ons een kamertje vrij hebben (lees meer in de rubriek DE LOODSEN).

Voor we het hoofdstuk Kiosk afsluiten, willen we Ils en haar team bedanken voor de warme ontvangst die Karel en ons team ervaarden sinds we er in de zomer van 2017 onderdak kregen, konden vergaderen en onze gastgezinnen ontmoeten. DANKJEWEL. We wensen jullie nog veel succes in het mooie werk wat jullie verwezenlijken! B E D A N K T !!!!

www.mmzkiosk.be

Na vele jaren gehuisd te zijn in de Caritas-gebouwen te Antwerpen, moesten we ons kantoortje verlaten vanwege grondige verbouwingen en herorientatie. Wij kregen in 2017 onderdak bij Kiosk, een Sociaal Centrum waar je terecht kan voor :

contextbegeleiding, dagbegeleiding (De Draaiboom), vluchtelingenwerk, thuisbegeleidingsdienst bijzondere jeugdzorg. Kiosk VZW

Op de bovenste verdieping kregen wij opnieuw ons eigen plekje. We zijn er helemaal welkom.

Onze vrijwilliger Karel maakt er de nieuwe dossiers voor gastgezinnen en kinderen op, houdt bestanden bij en doet graag opzoekwerk in de archieven. Want regelmatig komen kinderen van toen, met de vraag naar de gegevens om opnieuw contact te leggen met hun gastgezin. Fijn, toch?

Ook daar (meestal op vrijdagmorgen) ben je welkom.

Graag vooreerst contactname op ons telefoonnummer +32 495 67 82 37

En dit is ons adres: Kloosterstraat 141 te 2660 Hoboken.