Contact

Steeds welkom op ons kantoortje, Sint-Jacobsmarkt 43, de Loodsen, in 2000 Antwerpen. Het is uiteraard praktisch als je ons verwittigt van jouw bezoek, er is niet altijd iemand aanwezig.

Graag een babbel of heb je vragen, bel ons gerust op +32 456 31 76 85. Een van de vrijwilligers staat je graag bij voor een babbel en een woordje uitleg.

Uiteraard kan je ons ook mailen. Dit kan via:
info@euro-children.be : voor al je vragen en info omtrent onze vereniging. Ann zal je graag beantwoorden. Of ben je op zoek naar contactgegevens uit het verleden, wil je graag de banden hernieuwen met een gastkind, dan kan je hierop ook terecht. We bezorgen die aan Karel, die op vrijdag voor jou de archieven induikt.

gastouders@euro-children.be : het mailadres voor de actieve gastgezinnen. Ilse zorgt voor deze contacten en de vragen rond jouw persoonlijk gastkind.

quiz@euro-children.be : het contactadres voor de organisatie en inschrijving van onze jaarlijkse quiz. Martine neemt hierover de leiding.

secretaris@euro-children.be : gebruiken we voor onze administratieve taken. Ann doet hiervoor het nodige.

Of stuur een intern Messenger-bericht, via onze Facebookpagina. Je kan ons uiteraard ook volgen. Hierop verschijnen heel regelmatig berichten over ons reilen en zeilen. 

we zijn ook via whatsapp bereikbaar.

Gelukkig kunnen we bovenop deze vrijwilligers nog rekenen op Daria, Lucie, Kris, Marc, Daan, Clement, Karel, Karin, Brent en meerdere helpende handen bij een activiteit. Je ziet een sterk team van (ex)gastouders staat voor je klaar!

  Euro-Children vzw

  sint jacobsmarkt 43 (de loodsen)

  2000 Antwerpen

   

  +32 456 31 76 85

  info@euro-children.be

  Euro-Children vzw – Sint Jacobsmarkt43 – 2000 Antwerpen
  Tel. +32 456 31 76 85 – info@euro-children.be
  Ondernemingsnummer: 409 257 747

  © 2022 Euro-Children vzw | Website door Nonaweb