Zaterdag  22/10/2022 stond onze 18e Euro-Children-Quiz aangekondigd.
Weer in Duffel-West !
Weer in onze vertrouwde GBS Nieuwstraat!
Weer met dank aan Het Crescentiuskoor!

Gelukkig konden we opnieuw rekenen op onze trouwe sponsors en anonieme schenkers. Onze beroemde prijzentafel met veel van het ‘betere’ kinderspeelgoed werd ditmaal aangevuld met het ‘betere’ knutselgereedschap voor volwassenen. Op de valreep hadden 17 ploegen ingeschreven, een primeur! Het werd een boeiende en zeer geslaagde avond, dankzij quizmaster Kris.

Ook in de keuken was het alle hens aan dek. Het duo Liese en Vik zorgden weeral voor een unieke bediening. Paul was vooral ‘plongeur’ van dienst en Ilse coördineerde, sprong overal bij en zag dat het goed was… Greet moest forfait geven wegens ‘een noodoproep’ maar gelukkig was er Brent, gastouder-nieuwkomer!

Old timers-juryleden, Lucienne en Martine kregen assistentie van gastouder Karin. We boften want zij kon vlotjes de scores ingeven in de pc van Kris. Moderne tijden hé!

Het tempo lag hoog, de pauze werd wat ingekort en na wat cijferwerk en een druk op de knop werd de winnaar bekend! Zo bleef er net genoeg tijd over zodat iedereen een prijs kon kiezen. Niet zo evident, want kiezen is soms ook een beetje verliezen. 🤔😉

In naam van het E.C.-team hartelijk dank aan iedereen die zijn/haar steentje en eurootje bijdroeg om van deze avond een succes te maken! Zelfs op zondagmorgen kwam Paula nog helpen om de zaal weer pasklaar te zetten voor GBS Het Kompas.

Dank ook aan de collega’s van het Quiz-team voor een fijne samenwerking.

Samen kijken we al uit naar een zomervakantie met nieuwe Euro-Children uit Oekraïne en enkelen van vóór Covid!

Er is nog veel werk aan de winkel, maar met deze mooie winst van €1.020 (!) staan we weer sterker in onze financiële schoenen.

Hou het veilig en gezond, fijne feestdagen en tot de volgende quizeditie…

Bekijk in afwachting de foto’s van de quiz!