Euro-Children VZW

Contact

Steeds welkom op ons kantoortje, waar onze voorzitter Karel op vrijdagmorgen steeds aanwezig is. Het is uiteraard praktisch als je ons verwittigt van jouw bezoek.

Graag een babbel of heb je vragen, bel ons gerust op +32 495 67 82 37

Uiteraard kan je ons ook mailen. Dit kan via:
info@euro-children.be, voor al je vragen en info omtrent onze vereniging. Karel geeft je graag meer duiding. Of ben je op zoek naar contactgegevens uit het verleden, wil je graag de banden hernieuwen met een gastkind, dan duikt hij graag voor jou in de archieven.
gastouders@euro-children.be is het mailadres voor de gastgezinnen die reeds een gastkind ontvangen. Ilse zorgt voor deze contacten.
quiz@euro-children.be, is het contactadres voor de organisatie en inschrijving van onze jaarlijkse quiz. Martine neemt hierover de leiding.
secretaris@euro-children.be gebruiken we voor onze administratieve taken. Ann doet hiervoor het nodige.

Of stuur een intern bericht, Messenger, via onze Facebookpagina. Je kan ons uiteraard ook volgen. Hierop verschijnen heel regelmatig berichten over ons reilen en zeilen. Euro Children

Gelukkig kunnen we bovenop deze vrijwilligers nog rekenen op Lucienne, Sandra, Jo, Marleen & Danny. Je ziet een sterk team van (ex)gastouders staat voor je klaar!