Euro-Children VZW

ActueelUiteraard zullen alle activiteiten pas doorgaan wanneer er groen licht wordt gegeven door de Nationale veiligheidsraad!
16E EURO-CHILDREN-QUIZ


Ook dit jaar slaan het mannenkoor PRO MUSICA uit Duffel de handen in elkaar met onze vrijwilligers voor de 16e quiz ten voordele van onze werking EURO-CHILDREN.
Zij die houden van quizzen, of gewoon zich even willen amuseren, WELKOM!!
Dit wordt opnieuw een pittige quiz! Plezier verzekerd!
Voor elke deelnemer wordt trouwens een prijs voorzien!De Warmste WeekDit jaar is het niet je geld,
maar net jij die telt.

Met een helpende hand of een warm gebaar.

Want jij bent het verschil
Tussen arm en warm
Tussen help! En hulp
Tussen niet gehoord worden of er net bij horen.
Het verschil, dat ben jij.

Zet jij je in voor EURO-CHILDREN??
Ook onze werking draait volledig op vrijwilligers. Jouw inzet, jouw hulp, jouw vrijwillig-zijn kan ons hierbij hard helpen...
We hebben jou nodig!
Promo Filmpje

Iedereen samen

De Warmste Week is de grootste solidariteitsbeweging van Vlaanderen, met de steun van alle VRT-netten. Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel, Klara, Eén, Canvas, Ketnet, Sporza en VRT NWS bundelden hun krachten om hartverwarmende verhalen uit heel Vlaanderen te brengen.

2020

De komende weken zorgt de Koning Boudewijnstichting ervoor dat al het ingezamelde geld goed terechtkomt bij de verschillende goede doelen. Dankzij jullie inzet kunnen deze vzw's hun levensbelangrijk werk een heel jaar lang voortzetten. Zo leeft De Warmste Week een heel jaar lang voort.

Volgend jaar zitten we al aan de achtste editie van De Warmste Week. Afspraak van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december 2020.


Onze gastkinderen komen eraan!!


In de hoop dat we in 2021 Corona achter ons kunnen laten, dromen we verder van een normale zomer om onze Euro-Children te mogen verwelkomen. We doen alle inspanningen om nieuwe kinderen de kans te geven om in nieuwe gezinnen een vakantie te beleven, samen met de kinderen die al jaren worden ontvangen bij hun gastouders. Deze kinderen uit BELARUS komen in groep met een begeleider van Caritas Minsk.

Maar ook nog enkele jong-volwassen studenten uit SLOVAKIJE en KROATIE gaan nog iedere zomer in op de individuele uitnodiging van hun vertrouwe gastouders en hopen ook hen komende zomer te mogen verwelkomen.